Where are you using Dell Voice?

Have a great idea? We'd love to hear it! Want to share the story of how Fongo is saving you money? This is the place to do it!

Re: Where are you using Dell Voice?

Postby Bohannan » 03/12/2013

I'm from Winnipeg and have a Vancouver number. I brought my iPhone 4 loaded with Fongo and used it in Thunder Bay Ontario using local wifi. Worked great with no problems.
Bohannan
Just Passing Thru
 
Posts: 19
Joined: 12/06/2012
SIP Device Name: iPhone 4 - Deactivated
Firmware Version: 6.0.1
ISP Name: Shaw
Computer OS: Windows 7

Share On:

Re: Where are you using Dell Voice?

Postby FONGO_mike » 08/13/2013

Quick review shows we are now have 19 confirmed country's

Has anyone else travelled with their Fongo service?
L3 Escalation Support Specialist
Fibernetics
Please contact me for your FPL DSL issues. For phone issues, please open a support ticket by going here.
Never give out personal information or access to your computer to somebody you don't know, Fongo staff will never ask for your username or password.
User avatar
FONGO_mike
Site Moderator
 
Posts: 1095
Joined: 12/22/2011
Location: Fibernetics Head Office
SIP Device Name: Grandstream 286/TG701
ISP Name: www.worldline.ca
Computer OS: Windows 7/ Windows XP/Windows Vista
Router: TG784. 780, 585, 546.
Smartphone Model: Bold 9900

Re: Where are you using Dell Voice?

Postby 6ee6 » 10/26/2013

Have been using it for more than 2.5 years in the Kingdom of Bahrain.

Easily saved me well over $1000 for calling family back in Alberta.
6ee6
Just Passing Thru
 
Posts: 2
Joined: 10/26/2013

Re: Where are you using Dell Voice?

Postby 6ee6 » 10/26/2013

can also confirm it works in frankfurm am main, Germany.
6ee6
Just Passing Thru
 
Posts: 2
Joined: 10/26/2013

Re: Where are you using Dell Voice?

Postby FONGO_mike » 01/21/2014

With any luck, i should be able to test from South Korea later this year. Possibly the phillipines and Taiwan as well.
L3 Escalation Support Specialist
Fibernetics
Please contact me for your FPL DSL issues. For phone issues, please open a support ticket by going here.
Never give out personal information or access to your computer to somebody you don't know, Fongo staff will never ask for your username or password.
User avatar
FONGO_mike
Site Moderator
 
Posts: 1095
Joined: 12/22/2011
Location: Fibernetics Head Office
SIP Device Name: Grandstream 286/TG701
ISP Name: www.worldline.ca
Computer OS: Windows 7/ Windows XP/Windows Vista
Router: TG784. 780, 585, 546.
Smartphone Model: Bold 9900

Re: Where are you using Dell Voice?

Postby mohnashaat » 10/15/2014

Does any thing changed ? seems like not working in Egypt as before. it says unable to connect
mohnashaat
Active Poster
 
Posts: 141
Joined: 08/19/2009
SIP Device Name: Linksys spa-3102
ISP Name: ADSL Acanac
Router: D-Link DIR-615
Smartphone Model: HTC Wildfire S

Previous

Return to Suggestions & Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron