Adding landline as "option #"?

Have a question or problem with your Fongo Works service? This forum is the place to get help from both staff and fellow community members.
Visit The Fongo Works Support Knowledge-base for more.

Adding landline as "option #"?

Postby Thebog » 05/23/2017

Can I add a current land line as an option, looks as though I can only add a cell number as Option 1-6... would like option 3 and 0 to go to a land line.
Please advise.
Thank you!
Thebog
Just Passing Thru
 
Posts: 2
Joined: 05/23/2017

Re: Adding landline as "option #"?

Postby Fongo Support » 05/23/2017

Thebog wrote:Can I add a current land line as an option, looks as though I can only add a cell number as Option 1-6... would like option 3 and 0 to go to a land line.
Please advise.
Thank you!

Hi,

You mean after you setup your members as per below:

https://youtu.be/lW3Ig8MZoUc

And you setup the receptionist as per below:

https://youtu.be/AxLFH_Cfrm0

And when you try to enter option 4 for example is not allowing to choose a specific member that is assigned to a Landline ?

Correct?
User avatar
Fongo Support
Site Moderator
 
Posts: 1689
Joined: 01/01/2013

Re: Adding landline as "option #"?

Postby Thebog » 05/23/2017

I guess it was all in the way you word it "Cellular Number" - well it can actually be any "Fongo service area number" such as my home line, our MagicJack line, so I found out by playing around... I was just thinking I could only forward or create accounts with a cell number thinking there was an SMS registration text...

Thanks for all the links and help!
Thebog
Just Passing Thru
 
Posts: 2
Joined: 05/23/2017


Return to Community Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest