New Feature

Have a great idea? We'd love to hear it! Want to share the story of how Fongo is saving you money? This is the place to do it!

New Feature

Postby Pierre » 12/21/2011

Anyone knows if there any plans at FPL to introduce a “Call Blocking” feature? Certainly something we could use.

Pierre
Pierre
Active Poster
 
Posts: 58
Joined: 10/19/2011
SIP Device Name: ATA Grandstream (HT 286)
ISP Name: Northwind wireless
Computer OS: Vista, Window 7
Router: D Link DIR655

Re: New Feature

Postby TheHardy » 12/21/2011

This one has been kicked around quite a bit, I am unsure of the current status of it, but feel free to do a search (top right corner) and see what pops up in older discussions! :-)
Hardy - Surrey, BC ~~ increasingly disgruntled FPL user ... comon, fix your stuff!
driver/webmaster - INCARTA Professional Delivery & Moving -- http://www.incarta.ca 604-594-7126
User avatar
TheHardy
***Übergod***
 
Posts: 1632
Joined: 08/13/2011
Location: Surrey, BC
SIP Device Name: FPL PC softphone (buggy)
Firmware Version: 3.0.3.0
ISP Name: Telus Optik
Computer OS: Win7
Router: Actiontec V1000H
Smartphone Model: none

Re: New Feature

Postby FONGO_mike » 12/27/2011

HI Pierre and Hardy,

At this point in time we are not able to block any numbers as we do not release any of our numbers to third party company's. The only way for a person/organization or company to get your number is if you have used it on another web site, signed up for a service (from a company that may release it). I know that it is a feature that will be taken into consideration as we continue to grow.
L3 Escalation Support Specialist
Fibernetics
Please contact me for your FPL DSL issues. For phone issues, please open a support ticket by going here.
Never give out personal information or access to your computer to somebody you don't know, Fongo staff will never ask for your username or password.
User avatar
FONGO_mike
Site Moderator
 
Posts: 1095
Joined: 12/22/2011
Location: Fibernetics Head Office
SIP Device Name: Grandstream 286/TG701
ISP Name: www.worldline.ca
Computer OS: Windows 7/ Windows XP/Windows Vista
Router: TG784. 780, 585, 546.
Smartphone Model: Bold 9900

Re: New Feature

Postby TheHardy » 12/27/2011

fpl-mike wrote:HI Pierre and Hardy,

At this point in time we are not able to block any numbers as we do not release any of our numbers to third party company's. The only way for a person/organization or company to get your number is if you have used it on another web site, signed up for a service (from a company that may release it). I know that it is a feature that will be taken into consideration as we continue to grow.


... or of course calling into a number that captures your "outgoing" caller-ID (such as WATS/8yy numbers, standard CID devices, etc)...

I think that is more what Pierre was questioning ... supporting something along the lines of *67 per call CID blocking ...

(correct me if I am wrong)
Hardy - Surrey, BC ~~ increasingly disgruntled FPL user ... comon, fix your stuff!
driver/webmaster - INCARTA Professional Delivery & Moving -- http://www.incarta.ca 604-594-7126
User avatar
TheHardy
***Übergod***
 
Posts: 1632
Joined: 08/13/2011
Location: Surrey, BC
SIP Device Name: FPL PC softphone (buggy)
Firmware Version: 3.0.3.0
ISP Name: Telus Optik
Computer OS: Win7
Router: Actiontec V1000H
Smartphone Model: none

Re: New Feature

Postby FONGO_mike » 12/27/2011

TheHardy wrote:
fpl-mike wrote:HI Pierre and Hardy,

At this point in time we are not able to block any numbers as we do not release any of our numbers to third party company's. The only way for a person/organization or company to get your number is if you have used it on another web site, signed up for a service (from a company that may release it). I know that it is a feature that will be taken into consideration as we continue to grow.


... or of course calling into a number that captures your "outgoing" caller-ID (such as WATS/8yy numbers, standard CID devices, etc)...

I think that is more what Pierre was questioning ... supporting something along the lines of *67 per call CID blocking ...

(correct me if I am wrong)



Something along the lines of *67 is would not be a bad idea. I will certainly bring that up to the right people.
L3 Escalation Support Specialist
Fibernetics
Please contact me for your FPL DSL issues. For phone issues, please open a support ticket by going here.
Never give out personal information or access to your computer to somebody you don't know, Fongo staff will never ask for your username or password.
User avatar
FONGO_mike
Site Moderator
 
Posts: 1095
Joined: 12/22/2011
Location: Fibernetics Head Office
SIP Device Name: Grandstream 286/TG701
ISP Name: www.worldline.ca
Computer OS: Windows 7/ Windows XP/Windows Vista
Router: TG784. 780, 585, 546.
Smartphone Model: Bold 9900

Re: New Feature

Postby TheHardy » 12/27/2011

fpl-mike wrote:Something along the lines of *67 is would not be a bad idea. I will certainly bring that up to the right people.


It is a bit of an older suggestion, and has been well hashed already. I believe that Steve and Kris have weighed in on it at times, and have "yellow-lighted" the idea for various reasons; I am unsure if the idea would gain much traction, but I certainly would not be opposed to it ... just not holding my breath on it.
Hardy - Surrey, BC ~~ increasingly disgruntled FPL user ... comon, fix your stuff!
driver/webmaster - INCARTA Professional Delivery & Moving -- http://www.incarta.ca 604-594-7126
User avatar
TheHardy
***Übergod***
 
Posts: 1632
Joined: 08/13/2011
Location: Surrey, BC
SIP Device Name: FPL PC softphone (buggy)
Firmware Version: 3.0.3.0
ISP Name: Telus Optik
Computer OS: Win7
Router: Actiontec V1000H
Smartphone Model: none


Return to Suggestions & Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron