Softphone upgrade?

Have a great idea? We'd love to hear it! Want to share the story of how Fongo is saving you money? This is the place to do it!

Softphone upgrade?

Postby TheHardy » 03/12/2012

I have been accused of flogging a dead horse -- it has been over 6 weeks since I have made this request, so I hope it offends no one!

Is Fongo planning on releasing an updated version of the FPL (or I guess FONGO) branded softphone which addresses/fixes the incoming CID problem and other issues that have been identified in v3.0.3.0 ??

I do not really want to go thru the whole "sign up for a DellVoice account/port existing FPL # over to DV account" process _JUST_ to get working CID ... if the softphone is "skinnable" as it seems to suggest it is on the main Fibernetics site, then could the developers not just use the code from the working DV softphone and plug that into the FPL one and get a working/updated FPL/FONGO-branded softphone app?

Just curious ... this seems to have been overlooked thus far ...
Hardy - Surrey, BC ~~ increasingly disgruntled FPL user ... comon, fix your stuff!
driver/webmaster - INCARTA Professional Delivery & Moving -- http://www.incarta.ca 604-594-7126
User avatar
TheHardy
***Übergod***
 
Posts: 1632
Joined: 08/13/2011
Location: Surrey, BC
SIP Device Name: FPL PC softphone (buggy)
Firmware Version: 3.0.3.0
ISP Name: Telus Optik
Computer OS: Win7
Router: Actiontec V1000H
Smartphone Model: none

Re: Softphone upgrade?

Postby FONGO_steve » 03/13/2012

This request hasn't been forgotten about :)
Steve
Fongo
Development Support Specialist.
User avatar
FONGO_steve
Site Moderator
 
Posts: 2131
Joined: 07/16/2009
Location: Cambridge
SIP Device Name: Grandstream 286 & 701
ISP Name: Worldline.ca
Computer OS: Windows 7 Ultimate / Mac OS X
Router: TR1043ND w/ DD-WRT Mega
Smartphone Model: Galaxy S3
Android Version: 4.0.4

Re: Softphone upgrade?

Postby TheHardy » 03/13/2012

FONGO_steve wrote:This request hasn't been forgotten about :)

Good to know ... and I am pretty sure that I know the answer to this, but: "Is there any timeline on a potential upgrade?" ;-)
Hardy - Surrey, BC ~~ increasingly disgruntled FPL user ... comon, fix your stuff!
driver/webmaster - INCARTA Professional Delivery & Moving -- http://www.incarta.ca 604-594-7126
User avatar
TheHardy
***Übergod***
 
Posts: 1632
Joined: 08/13/2011
Location: Surrey, BC
SIP Device Name: FPL PC softphone (buggy)
Firmware Version: 3.0.3.0
ISP Name: Telus Optik
Computer OS: Win7
Router: Actiontec V1000H
Smartphone Model: none

Re: Softphone upgrade?

Postby FONGO_steve » 03/14/2012

TheHardy wrote:
FONGO_steve wrote:This request hasn't been forgotten about :)

Good to know ... and I am pretty sure that I know the answer to this, but: "Is there any timeline on a potential upgrade?" ;-)


When I know, I'll let everyone know :)
Steve
Fongo
Development Support Specialist.
User avatar
FONGO_steve
Site Moderator
 
Posts: 2131
Joined: 07/16/2009
Location: Cambridge
SIP Device Name: Grandstream 286 & 701
ISP Name: Worldline.ca
Computer OS: Windows 7 Ultimate / Mac OS X
Router: TR1043ND w/ DD-WRT Mega
Smartphone Model: Galaxy S3
Android Version: 4.0.4


Return to Suggestions & Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron